Yasal Uyari ve bilgilendirme

Kanserle Dans” blog ve oturumu; bilgilerimizi, deneyimlerimizi okuduklarimizi kaynak gostererek aktarmak amaciyla oluşturulmuştur. Bu “Kanserle Dans” blog ve sitesinde sunulan bilgiler özet niteliğinde, genel mahiyette ve sadece bilgilendirme amacına yöneliktir. “Kanserle Dans” sitesi tıbbi tavsiye ya da tıbbi hizmet verme faaliyetlerinde bulunmamaktadır. Bu internet sitesinin içeriğinde ürünlere ilişkin olarak yer alan hiçbir bilgi, doktorunuz ya da diğer sağlık hizmeti sağlayıcınız tarafından sunulan tıbbi tavsiyeyi ikame edecek şekilde kullanılamaz. Tüm profesyonellerin ve yardımcıların sitedeki bilgiler hakkındaki demeçleri, çıkarımları ve fikirleri, sağlık hizmetleri profesyonellerinin tavsiye ve tedavilerinin yerini almayi amaclamamaktadir
“Kanserle Dans”, çeşitli sağlık sorunları ve bunların destek tedavisiyle ilgili bilgiler içerebilir. Bu blog ve sitedeki bilgilerin güvenilir kaynaklardan alınması hususunda azami gayret gösterilmiştir, her yazida arastirmalar referans verilmistir. Bununla birlikte blog, site, sahipleri, tedarikcileri ve yazarları herhangi bir yanlışlık veya eksiklikten veya bu bilgilerin kullanımından doğan sonuçlardan sorumlu tutulamaz.
Bir sağlık sorununuz olduğunda derhal doktorunuza ya da bir uzman sağlık görevlisine başvurmanız tavsiye edilir. “Kanserle Dans”daki bilgiler, hastaların ve ailelerinin belirli hastalıkları daha iyi anlamalarına yardımcı olmak amacına yöneliktir. Sunulan bilgilerin içeriği hiçbir şekilde profesyonel tıbbi tavsiye niteliği taşımaz ve tedavi önerisi olarak yorumlanamaz. Tedavi için tavsiyeyi yalnızca, hastayla kişisel olarak karşılıklı görüşme fırsatını edinmiş, ona ait kayıtlara ulaşabilen ve kendisini sonradan da izleme fırsatına sahip bir doktor verebilir. Hastalıkla ilgili bir soru söz konusu olduğunda her zaman bir doktorun ya da ehliyetli başka bir sağlık hizmetlisinin tavsiyesini alın. “Kanserle Dans” aracılığıyla sunulan hiçbir içerik ya da hizmet, bir doktorun müdahalesi ya da katılımı olmaksızın tıbbi tanı ya da tedaviye yönelik bir dayanak oluşturmayı amaçlamamaktadır.
Bu internet sitesinde yer alan hiçbir içerik, geliştirilme aşamasında olanlar da dahil olmak üzere, herhangi bir reçeteli ilaç için bir yönlendirme, teşvik, tanıtım ya da endikasyon olarak yorumlanamaz.

Bu hususa riayet edilmemesi halinde “Kanserle Dans”in herhangi bir sorumluluğu olmadığı gibi bu hususa riayet edilmiş olsa dahi blog ve sitemizden, sahiplerinden, tedarikcilerinden ve yazarlarindan her ne nam altında olursa olsun herhangi bir bedel talep edilemeyecektir. Aynı şekilde işbu “Kanserle Dans” blog ve sitesinde yer alan bilgilerin doğruluğu veya tamlığı, uygulanabilirliği veya“Kanserle Dans” blog ve sitesinde yer alan bilgiler kullanılmak sureti ile istenilen sonucun elde edilebileceği konusunda sitemizin, sahiplerinin ve yazarlarının herhangi bir taahhüdü veya garantisi bulunmamaktadır. Kullanici, “Kanserle Dans”dan kullandığı bilgiler nedeni ile uğradığı/uğrayabileceği zararlar için blog ve sitemiz ,sahipleri, tedarikcileri ve yazarlarından herhangi bir talepte bulunamayacağını kabul etmektedir.

BU İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN TÜM BİLGİ VE İÇERİK OLDUĞU GİBİ SUNULMUŞTUR. KANSERLE DANS SITESI, SAHIPLERI, TEMSİLCİLERİ , YAZARLARI VE/VEYA TEDARİKÇİLERİ; DOĞRULUĞA, GÜVENİLİRLİĞE, BÜTÜNLÜĞE, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUĞA YA DA İÇERİĞİN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERİN HAKLARINI İHLAL ETMEDİĞİNE İLİŞKİN YA DA BU İNTERNET SİTESİNE ERİŞİMİN HATA İÇERMEDİĞİNE YA DA BU İNTERNET SİTESİNİN BİLGİSAYAR VİRÜSLERİNDEN ARINMIŞ OLDUĞUNA YÖNELİK BEYAN VE TEKEFFÜLLER DAHİL FAKAT BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN, AÇIK YA DA ZIMNİ, HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN TÜM BEYAN VE TEKEFFÜLLERDEN, AÇIKÇA FERAGAT ETMEKTEDİR.
YUKARIDAKİ TEKEFFÜLE İLİŞKİN FERAGATLERDEN HERHANGİ BİRİNİN, TATBİK EDİLEMEZ OLMASI HALİNDE; YUKARIDA SIRALANAN DİĞER FERAGATLER, İLGİLİ YARGI ÇEVRESİNDE YÜRÜRLÜKTE OLAN HUKUK BAKIMINDAN İZİN VERİLDİĞİ ÖLÇÜDE VE SONUNA KADAR, YÜRÜRLÜKTE/GEÇERLİ KALMAYA DEVAM EDECEKTİR. KANSERLE DANS SITESI, SAHIPLERI, TEDARIKCILERI VE/VEYA YAZARLARI, KULLANIM KOŞULLARI VE/VEYA KANUNUN ESASLI BİR İHLALİNİ OLUŞTURUP OLUŞTURMADIĞINA BAKILMAKSIZIN; BU İNTERNET SİTESİNE ERİŞİMİNİZDEN YA DA ERİŞEMEMENİZDEN, BU İNTERNET SİTESİNİN İÇERİĞİNDEKİ HERHANGİ BİR UNSURA İTİMAT EDİLMESİNDEN, HİZMETLERİ KULLANMANIZDAN, BİR BİLGİYE YA DA HİZMETLERE VE/VEYA HERHANGİ BİR BİLGİ VE İÇERİĞE İLİŞKİN HERHANGİ BİR HUSUSA İTİMAT EDİLMESİNDEN KAYNAKLANAN HİÇBİR ZARAR YA DA HASARDAN SORUMLU TUTULAMAZ.

“Kanserle Dans”daki bilgiler kaynak gösterilmeden,değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, başka bir lisana çevrilemez, yeniden yayımlanamaz. Sitenin bütünü veya bir kısmı kaynak gösterilmeden başka bir web sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz. Telif ve mülkiyet hakları saklı kalmak koşuluyla, kişisel ve ticari olmayan kullanım amaçlarıyla bu blog ve sitenin olanaklarından yararlanılabilir. Ayrica blog ve sitemizde hicbir markanin temsilciligi, tavsiyesi ve veya satisi yapilmaz.
“Kanserle Dans” sitesindeki linkler sizi sitenin dışına götürebilir ve “Kanserle Dans” sitesi, sahipleri, tedaricileri ve/veya yazarlari bu sitelerin içeriği, doğruluğu ya da işlevi ile ilgili olarak hiç bir sorumluluk üstlenmez. Bu linkler iyi niyet çerçevesinde sunulmaktadır ve link verdiğimiz sitelerde daha sonra olabilecek herhangi bir değişiklikten ötürü sorumlu tutulmamız mümkün değildir.

“Kanserle Dans” sitesi, sahipleri , tedarikcileri ve yazarlari hiçbir e-posta mesajına veya muhabereye yanıt vermek yükümlülüğü altında değildir. “Kanserle Dans”a, tedarikcilerine ve/veya yazarlara e-posta mesajıyla ya da başka bir yolla iletmiş olduğunuz gönderilerin içeriğinin, gizli ve herhangi bir mülkiyet hakkına tabi olmadığı kabul edilir. “Kanserle Dans” sitesi, sahipleri, tedarikcileri ve/veya yazarlari ilgili muhabereleri herhangi bir amaçla kullanma, sınırsız ve herhangi bir ücret ödemeksizin kopyalama, yayımlama ve üçüncü kişilere ifşa etme haklarını saklı tutar. “Kanserle Dans” sitesi, sahipleri, yazarlari ve tedaricileri ayrıca sınırsız ve herhangi bir ücret ödemeksizin, siteye veya yazarlara gönderdiğiniz iletilerin/muhaberelerin içeriğinde yer alan her türlü fikri, konsepti, know-how’ı, tekniği ya da benzeri hususları, ürün geliştirme, üretme ve pazarlama dahil fakat bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü amaç için kullanma hakkını haizdir.

Lütfen “Kanserle Dans”a erişmeden ve kullanmadan önce Yasal Uyarıları dikkatle okuyun. “Kanserle Dans”a erişerek ya da kullanarak, yukarıda belirtilen Yasal Uyarıları okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi beyan edersiniz ve bu işlemler Yasal Uyarıları imzalayarak onaylamanız yerine geçer.

Hiç yorum yok: